A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗНАМ'ЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область, Березівський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги громадян!

До уваги громадян!

Бажання взяти на виховання дитину, народжену іншими, є ознакою нашої культури і виникає тільки у небайдужих до чужого горя, душевно щедрих і готових до самопожертви людей. Сімейними формами виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування є усиновлення, опіка, піклування, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу. Отже розглянемо детальніше про всі форми виховання:

14:28 30.05.2023

Всесвітній День вишиванки

Всесвітній День вишиванки

Всесвітній День вишиванки— міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Дата проведення — щороку в третій четвер травня. Свято не прив'язане до жодного державного чи релігійного. До нього може долучитися кожен охочий, одягнувши вишиванку.

09:36 18.05.2023

До уваги громадян!

До уваги громадян!

16.05.2023 року відбулось позачергове засідання сесії Знам'янської сільської ради під головуванням сільського голови Валентини ТРИНЧІ.

16:31 16.05.2023

До уваги!!!

До уваги!!!

В період  інтенсивного використання інсектицидів на посівах медоносних рослин виникає загроза  отруєння бджіл пестицидами, або хімічного токсикозу, що є  результатом грубих порушень правил і санітарних вимог  застосування пестицидів як сільгоспвиробниками так і пасічниками, які розміщують пасіки на присадибних ділянках та тих, що прибувають на кочівлю з вуликами. Токсикози бджіл виражаються в ослабленні бджолосімей, зниженні їх продуктивності  та масовій загибелі, що надає великих збитків бджолярам.

16:07 03.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь