A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗНАМ'ЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область, Березівський район

2021 рік

Про затвердження Заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради

Про внесення змін та доповнень до рішення сільської ради від 23 грудня 2020 року № 4/90-VІІI «Про бюджет Знам’янської сільської територіальної громади на 2021 рік»

Про прогнозовану потребу у фахівцях з вищою освітою педагогічних спеціальностей

Про звіт директора комунального підприємства «КП-Сервіс» Знам’янської сільської ради

Про погодження кандидатури для призначення на посаду директора комунального підприємства «КП-Сервіс» Знам’янської сільської ради

Перелік об'єктів та видів оплачуваних суспільно-корисних робіт, для відбування порушниками адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт особами молодше 18 років на території Знам’янської сільської ради Одеської області на 2021 рік

Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності за кадастровим номером земельної ділянки : 5121884200:01:003:0608.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Бакреу А.Б..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бакреу А.Б..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ризунік Н.В..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Бондаренку П.В..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаражу гр. Котенко П.П..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Полтарецькому С.Л..

Про надання дозволу гр. Буруян П.Д. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Полтарецькому С.Л..

Про надання дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Бойцун М.В..

Про надання дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Бойцун М.В..

Про надання дозволу гр. Кривошеєнку Е.О. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального гаражного будівництва.

Про надання дозволу гр. Сливчуку М.Й. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Биля Г.М..

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди гр. Попову М.В. в межах населеного пункту терміном на 49 (сорок дев'ять) років для будівництва і обслуговування будівлі магазину.

Про надання дозволу гр. Палієнко К.О. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Макушенку Р.О. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Довжинському О.Б. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Тимченку О.О. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Косенко Ю.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Юрченко М.О. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Рудій М.Я. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Руснаку М.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про погодження надання Головним управлінням Держгеокадастру в Одеській області земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність гр. Коваленко І.М..

Про виділення коштів на умовах співфінансування для «Будівництва прибудови класних кімнат до Новоєлизаветівської ЗОШ I-III ст.»

Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту та території Знам’янської об’єднаної територіальної громади на 2021 – 2025 роки

Про надання дозволу гр. Твердохлєбовій О.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду терміном на 1 (один) років для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)гр. Бондар В.Д..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)гр. Войнікову О.В..

Про надання дозволу гр. Степняку Є.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення фермерського господарства гр. Розломій К.М..

Щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення фермерського господарства гр. Гаврилюк О.М..

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради № 8/214-VІІ від 22.06.2018 року «Затвердження стратегії земельних відносин по Знам’янській сільській ОТГ на період з 1 липня 2018 року по 1 липня 2023».

Відповідно до ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» зважаючи на часті проблеми з енергопостачанням на низці вулиць с.Знам’янка, Знам’янська сільська рада

Про виділення тарифної ставки в Радісненському ЗЗСО І – ІІІ ст.

Про надання попередньої згоди передачі автомобіля ВАЗ 210994-20, який знаходиться у власності Березівської районної державної адміністрації у комунальну власність Знам’янської сільської ради.

Про зміну найменування відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого апарату Знам’янської сільської ради Іванівського району Одеської області

Про внесення змін до структури виконавчих органів Знам’янської сільської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів

Про створення сектору бухгалтерського обліку у Відділі освіти, культури, молоді та спорту Знам’янської сільської ради

Про створення групи централізованого господарського обслуговування у Відділі освіти, культури, молоді та спорту Знам’янської сільської ради

Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку фізичної культури і спорту на території Знам’янської об’єднаної територіальної громади на 2021 – 2025 роки

Про внесення змін до штатного розпису КУ Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Знам'янської сільської ради

«Про внесення змін до Програми соціального захисту населення «Турбота» Знам’янської сільської ради Іванівського району Одеської області на 2021-2023 роки»

Про надання згоди на передачу майна зі спільної власності територіальних громад сії, селиш, міст Одеської області у комунальну власність Знам'янської сільської територіальної громади

Про утворення комісії з прийняття новозбудованої будівлі амбулаторії загальної практики сімейної медицини, по вулиці Центральна, №1. емт Радісне Іванівського району Одеської області до комунальної власності Знам'янської сільської ради.

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради № 35/939-VII від 16.06.2020 року

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради № 32/841-VII від 12.05.2020 року.

Щодо виділення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування Знам’янської сільської ради Іванівського району Одеської області

Про надання дозволу гр. Шарій П.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про відмову гр. Цибульської О.В. від земельної ділянки.

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Гузуновій Г.М..

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Радовій В.М..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Абашенку В.В..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Абашенку В.В..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Болдескул А.О..

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Проненко С.Б..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів гр. Будковець В.І..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гудз С.С..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гудз З.А..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гудз В.С..

Про надання дозволу гр. Крохмалюк Ю.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.

Про внесення змін до рішення Новоєлизаветівської сільської ради Ширяївського району Одеської області за №406-VІІ від 18.10.2017 р. «Щодо складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)»

Про внесення змін до рішення Новоєлизаветівської сільської ради Ширяївського району Одеської області за №407-VІІ від 18.10.2017 р. «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Чабаненко Михайлу Костянтиновичу за адресою: вул. *****, с. Новопетрівка Друга, Новоєлизаветівської сільської ради Ширяївського району Одеської області».

Про відмову гр. Жовнір Є.О. від земельної ділянки.

Про першочергове право на оформлення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Арабаджій А.С. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу гр. Юрдик О.Й. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Про передачу земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Кесовій Г.С..

Про передачу земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кесовій Г.С..

Про надання дозволу гр. Сіроштан Н.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про першочергове право на оформлення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Юрдику С.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Савочкіній О.О. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Стоянову В.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Стоянову В.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу гр. Іванищевій О.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради Іванівького району Одеської області за №41/1088-VІІ від 20.10.2020 р. «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на земельній ділянці комунальної власності Знам’янської сільської ради Великомихайлівського району Одеської області за кадастровим номером: **********:**:***:****.».

Про відмову гр. Рудої М.Я. від земельної ділянки.

Про надання дозволу гр. Руснак І.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про погодження схеми прокладання волоконно-оптичного кабелю зв’язку ПрАТ «ВФ Україна».

Про бюджет Знам’янської сільської територіальної громади на 2021 рік

Про надання згоди про безоплатне прийняття новозбудованої будівлі загальної практики сімейної медицини, по вулиці Центральна, №1, смт Радісне Іванівського району Одеської області до комунальної власності Знам’янської сільської ради

Про затвердження Акту прийому-передачі капітального ремонту споруд по вулиці Лікарняній 49, Знам’янської амбулаторії Іванівського району Одеської області

Про затвердження актів приймання-передачі основних засобів

Про затвердження порядку забезпечення харчуванням або виплатою добових за рахунок коштів бюджету учасникам спортивних заходів та змагань

Про внесення змін до Програми соціального захисту населення «Турбота» Знам’янської сільської ради Іванівського району Одеської області на 2021-2023 роки

Про внесення змін до фінансової Програми розвитку підтримки комунальних закладів охорони здоров’я Знам’янської сільської ради на 2021-2023 роки

Про внесення змін до складу виконавчого комітету Знам’янської сільської ради

Про виконання сільського бюджету за 1 квартал 2021 року

Про внесення змін до фінансової Програми розвитку підтримки комунальних закладів охорони здоров’я Знам’янської сільської ради на 2021-2023 роки

Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку фізичної культури і спорту на території Знам’янської об’єднаної територіальної громади на 2021 – 2025 роки

«Про встановлення на території Знам’янської сільської ради ставок туристичного збору»

«Про внесення змін до Програми соціального захисту населення «Турбота» Знам’янської сільської ради Іванівського району Одеської області на 2021-2023 роки»

Про внесення змін до найменування Знам’янської сільської ради Іванівського району Одеської області

Про внесення змін до рішення за № 36/949 - VІІ від 15.07.2020 р. «Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради №24/621-VІІ від 30.10.2019 року «Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради №21/516-VІІ від 12.06.2019 року»».

Про затвердження кошторисної документації «Будівництво спортивного майданчика за адресою вул. Шкільна, 15 с. Знам’янка, Одеської області».

Про затвердження кошторисної документації «Капітальний ремонт електромереж вуличного освітлення від КТП-111 Одеська обл., Іванівський р-н, с. Знам’янка, провулок між вул. Молодіжна, вул. Маршала Малиновського».

Про затвердження кошторисної документації «Капітальний ремонт електромереж вуличного освітлення від КТП-207 Одеська обл., Іванівський р-н, с. Знам’янка, вул. Ген. Плієва».

Про затвердження кошторисної документації «Капітальний ремонт електромереж вуличного освітлення від КТП-436 Одеська обл., Іванівський р-н, с. Знам’янка, вул. Ген. Плієва».

Про безоплатну передачу майна Знам’янської сільської ради на баланс відділу освіти, культури, молоді та спорту Знам’янської сільської ради, та затвердження передавальних актів

Про надання згоди на безоплатне прийняття на баланс Знам’янської сільської ради комп’ютерного обладнання та комп’ютерних столів

Про затвердження розпоряджень сільського голови

Про затвердження та уточнення переліку вулиць села Новопетрівка Ширяївського району Одеської області.

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Філіп Д.Х..

Про надання дозволу гр. Гончар Т.П. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Коваленко І.М..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Романовській Л.І..

Про надання згоди на поділ земельної ділянки та виготовлення технічної документації із землеустрою.

Про надання згоди на поділ земельної ділянки та виготовлення технічної документації із землеустрою.

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради за № 5/127-VІІІ від 05.02.2021 р. «Про надання дозволу гр. Тимченку О.О. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).».

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради за № 5/124-VІІІ від 05.02.2021 р. «Про надання дозволу гр. Палієнко К.О. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).»

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради за № 5/128-VІІІ від 05.02.2021 р. «Про надання дозволу гр. Косенко Ю.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).».

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради за № 5/126-VІІІ від 05.02.2021 р. «Про надання дозволу гр. Довжинському О.Б. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).».

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Качур О.В..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Коваліву О.А..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кошелапу О.В..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кошелапу В.В..

Щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення фермерського господарства гр. Чорбі С.А..

Щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення фермерського господарства гр. Коваленко І.О..

Щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення фермерського господарства гр. Чорба О.О..

Щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення фермерського господарства гр. Коваленко О.О..

Щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення фермерського господарства гр. Коваленко Л.К..

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Горшеніній Г.С..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Горшеніній Г.С..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Романюку Ф.І..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Романюку Ф.І..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Косенко І.О..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Косенко І.О..

Про надання дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду терміном на 5 (п’ять) років для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Бахнєва О.В..

Про надання дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду терміном на 5 (п’ять) років для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Бахнєва О.В..

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 5 (п’ять) років для ведення особистого селянського господарства гр. Бахнєвій О.В..

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки на умовах оренди гр. Барбу О.Л. за межами населеного пункту с.Новоєлизаветівка, терміном на 49 (сорок дев’ять) років для іншого сільськогосподарського призначення (обслуговування та експлуатації комплексу будівель та споруд №1).

Про надання дозволу гр. Ставнічук Т.О. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Про відмову гр. Купчинської Л.В. від земельної ділянки.

Про надання дозволу гр. Вітченко М.П. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Бевзо М.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального гаражного будівництва

Про відмову гр. Кічка С.П. від земельної ділянки

Про надання дозволу гр. Яхвак Г.С. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального гаражного будівництва у власність

Про надання дозволу гр. Маркович О.Р. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Козик Ф.Ф..

Про надання дозволу гр. Джуринській Г.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального гаражного будівництва

Про надання дозволу гр. Джуринській Г.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Панову І.В..

Про надання дозволу гр. Панову І.В.. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Нуждяк В.О..

Про надання дозволу гр. Нуждяк В.О. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду терміном на 1 (один) рік для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Арабаджій А.С..

Про надання дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Стойчеву Г.М..

Про надання дозволу гр. Стойчеву Г.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Грабовій Н.А.

Про надання дозволу гр. Черненко В.Б. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Черненко О.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Мизинцю В.А. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Сладковському Р.П. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Чачуню І.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Дурдук Г.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Братченко О.Г. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Беці Н.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального гаражного будівництва

Про надання дозволу гр. Величко С.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Желязкову С.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Даракову О.А. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Чачуню Р.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Желязкову І.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Крикун Є.С. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу гр. Чіботар Н.Г. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Пєйчевій Я.О. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу гр. Пєйчевій Я.О. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.

Про надання дозволу гр. Пєйчевій Я.О. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального гаражного будівництва.

Про надання дозволу гр. Сагайдак С.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу гр. Стойчевій О.Г. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Джуринській Г.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Про передачу земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бахнєвій О.В..

Про передачу земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Конопельському В.В..

Щодо проведення інвентаризації земель комунальної власності

Про виконання сільського бюджету за 1 півріччя 2021 року

Про Молодіжну раду

Про організацію харчування учнів та вихованців в закладах освіти Знам’янської сільської ради на 2021 -2022 роки

Про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація територіальних громад»

Про внесення змін до складу виконавчого комітету Знам’янської сільської ради

ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ПРОГРАМИ «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЖИТЛОМ ДІТЕЙ-СИРІТ ТА ДІТЕЙ, ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ, ОСІБ З ЇХ ЧИСЛА НА 2021-2023 РОКИ» ЗНАМ'ЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Про надання згоди на безоплатне прийняття на баланс Знам’янської сільської ради комп’ютерного обладнання та комп’ютерних столів

ПРО ПЕРЕДАЧУ В ПОЗИЧКУ ВІДДІЛУ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ЗНАМ’ЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТРАНСПОРТНОГО ЗАСОБУ

Про затвердження Положення «Про Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Знам’янської сільської ради Березівського району Одеської області»

Щодо проведення інвентаризації земель комунальної власності

Про взяття на баланс Знам’янської сільської ради електро скутерів та обладнання до них, та велосипеда

Про погодження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для комунального підприємства «КП-Сервіс»

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди АТ «Одесагаз» терміном на 49 (сорок дев'ять) років для розміщення ШГРП та відключаючих пристроїв (кранів).

Про внесення змін до рішення за № 9/210 – VІІІ від 17.06.2021 року

Щодо проведення аналізу використання земельних ділянок на території Знам’янської ТГ

Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки

Про надання дозволу гр. Кожокар С.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Шарій О.П. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання повноважень сільському голові Тринчі В.С. депутатами Знам’янської сільської ради на укладання тимчасових угод про добровільну сплату за фактичне використання земельних ділянок (правовстановлюючі документи якої відсутні або в розробці) на території населених пунктів територіальної громади Знам’янської сільської ради Березівського району Одеської області терміном до одного року з моменту прийняття рішення.

Про надання дозволу гр. Недялкову М.Ф. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Кочмарю В.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Літовченко О.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Ковалів Л.Я. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Сорочану С.А. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Дмитришину С.Г. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Тюрменку В.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Ковалю С.Ю. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Бащак Я.А. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Палько В.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Чербаджі В.П. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Цвілюку О.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Кононенку М.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Яворському А.Б. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Тимура М.О. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Писарському О.Г. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Хріненку С.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Славову М.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Зеленчуку О.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Помилуйко О.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Йовенку Є.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Вернигорі М.А. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Тринчі В.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Друмову О.Ю. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Малога О.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Микиті І.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Крижановському В.С. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Гнирі І.О. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Ловчеву О.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Омельченко О.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Троцькому В.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Астапкулову Д.К. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Перчеклій Г.Т. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Завадський О.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Грущанська Л.О. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Ковалів М.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Дмитришину Р.С. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Михайлицькому М.Д. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Радову М.Г. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Парванову В.Г. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Сидоренку А.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Гнатенку Д.Д. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Гриньову М.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Дем’янову А.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Дорошу В.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Бахнєву О.С. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Плєханову С.О. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Коваліву М.Ф. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Друмов Ю.С. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Кравченко І.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Тринчі Р.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Дорошу І.Й. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Киринко М.С. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Баховському В.Ф. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Сизову Г.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Стасишину О.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Шара М.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про надання дозволу гр. Груздевичу О.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

Про затвердження учнівського контингенту Радісненської мистецької школи Знам’янської сільської ради ОТГ

Про затвердження розпоряджень сільського голови

Про надання дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Пітушкан С.В..

Про внесення змін до фінансової Програми розвитку підтримки комунальних закладів охорони здоров’я Знам’янської сільської ради на 2021-2023 роки

Про перевірку фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств Знам’янської сільської ради КП «Відродженнчя-1» та КП «КП- Сервіс».

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Астапкулову Д.К..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Баховському В.Ф..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бахнєву О.С..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бащаку Я.А..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Вернигорі М.А..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гнатенку Д.Д..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гнирі І.О..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гриньову М.М..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Груздевичу О.М..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Грущанській Л.О..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дмитришину С.Г..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дмитришину Р.С..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дорошу В.І..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дорошу І.Й..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Друмову О.Ю..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Друмову Ю.С..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Завадському О.І..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Зеленчуку О.М..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Йовенку Є.В..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Киринку М.С..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Коваліву Л.Я..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Ковалів М.І..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Коваліву М.Ф..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ковалю С.Ю..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кожокарю С.М..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кононенку М.В..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кочмарю В.І..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кравченку І.В..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Крижановському В.С..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Літовченку О.М..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ловчеву О.В..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Малозі О.М..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Микиті І.В..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Михайлицькому М.Д..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Недялкову М.Ф..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Омельченко О.В..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Пальку В.М..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Парванову В.Г..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Перчеклій Г.Т..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Писарському О.Г..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Плєханову С.О..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Помилуйку О.І..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Радову М.Г..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сидоренку А.В..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сизову Г.І..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Славову М.М..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сорочану С.А..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Стасишину О.М..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Тимурі М.О..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Тринчі В.М..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Тринчі Р.В..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Троцькому В.В..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Тюрменку В.В..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Хріненку С.І..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Цвілюку О.І..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Чербаджі В.П..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шара М.М..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шарію О.П..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шевціву М.К..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Яворському А.Б..

Про передачу АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії у довгострокову оренду строком на 49 (сорок дев’ять) років.

Про передачу АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії у довгострокову оренду строком на 49 (сорок дев’ять) років.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ставнічук Т.О..

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Богаченко В.П..

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Нуждяку В.О..

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь