A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗНАМ'ЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область, Березівський район

2020 рік

Про внесення змін та доповнень до рішення сільської ради від 20 грудня 2019 року № 27/732-VII «Про бюджет Знам'янської сільської об'єднаної територіальної громади на 2020 рік»

Про затвердження Цільової програми забезпечення придбання нагородних матеріалів та вітальної продукції на 2020 рік

Про створення комісії по передачі об’єктів комунальної власності Знам’янської сільської ради

Про ініціювання передачі у комунальну власність Знам’янської сільської ради Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Іванівської районної державної адміністрації Одеської області

Про виділення коштів на умовах співфінансування для «Будівництва прибудови класних кімнат до Новоєлизаветівської ЗОНІ І-ІІІ ст.»

Про виділення коштів на умовах співфінансування для придбання шкільного автобуса за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів спрямованих на підвищення якості освіти

Про збільшення педагогічного навантаження Радісненської мистецької школи Знам'янської сільської ради ОТГ

Про встановлення розміру батьківської плати за навчання у Радісненський мистецькій школі

Про введення до штату Радісненського селищного Будинку культури посади керівника народного ансамблю української народної пісні «Калинонька» Радісненського селищного Будинку культури

Про припинення юридичної особи комунального підприємства «Крапелька» шляхом ліквідації

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради № 20/507-VII від 10 травня 2019 року «Про затвердження програми забезпечення проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на 2019 - 2021 роки».

Про створення комунального підприємства «КП-Сервіс» Знам’янської сільської ради

Про надання дозволу гр. Димовій С.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Димовій С.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу гр. Болдескул А.О. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Пачеву М.М. на розробку проекту Землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Попадюк М.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Урсу К.С. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу гр. Панчешенко О.В. на розробку проекту Землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Панчешенку О.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу гр. Писарській Н.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Про першочергове право на оформлення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу

Про поділ земельної ділянки комунальної власності за межами населеного пункту на території Знам'янської сільської ради Іванівського району Одеської області за кадастровим номером земельної ділянки: 5121884200:01:001:1011

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Мачиті В.Ф.

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Криянівській О.Г.

Про відмову гр. Косенка О.М. від земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).

Про відмову гр. Косенка О.М. від земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу гр. Косенко І.О. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Косенко І.О. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу гр. Койчеву О.А. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради за № 8/214-VІІ від 22.06.2018 року «Затвердження стратегії земельних відносин по Знам’янській сільській ОТГ на період з 1 липня 2018 року по 1 липня 2023».

Про затвердження черги громадян, які підпадають під дію Законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», яким планується виділення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

Про відмову у погодженні включення в перелік земельних ділянок, право оренди на які виставляються окремими лотами на земельні торги, розташованих на території Радісненської селищної ради Іванівського району Одеської області

Про надання дозволу гр. Цимбалюку В.А. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про затвердження штатного розпису комунального підприємства «КП-Сервіс» Знам’янської сільської ради

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з 16.00 – землі запасу на 01.01. – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за кадастровим номером земельної ділянки – 5121884200:01:003:0629

Про надання дозволу гр. Цимбалюку В.А. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Про внесення змін та доповнень до рішення сільської ради від 20 грудня 2019 року № 27/732-VІІ «Про бюджет Знам’янської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік»

Про надання згоди на безоплатне прийняття на баланс Знам’янської сільської ради ноутбуків

Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей у денному таборі у літній період 2019-2021 роки

Про поділ земельних ділянок комунальної власності за межами населених пунктів на території Знам'янської сільської ради Одеської області (згідно додатку) відповідно до черги

Про поділ земельної ділянки комунальної власності за межами населеного пункту на території Знам'янської сільської ради Іванівського району Одеської області за кадастровим номером земельної ділянки: 5121884200:01:003:0608

Про поділ земельної ділянки комунальної власності за межами населеного пункту на території Знам'янської сільської ради с. Новоєлизаветівка Ширяївського району Одеської області за кадастровим номером земельної ділянки: 5125483600:01:002:0657

Про поділ земельної ділянки комунальної власності за межами населеного пункту на території Знам'янської сільської ради Ширяївського району Одеської області за кадастровим номером земельної ділянки: 5125483600:01:002:0651

Про затвердження програми комплексного озеленення Знам’янської громади на 2020-2022 роки.

Про надання дозволу фізичній особі - підприємцю Микиті Ірині Миколаївні на розробку паспорта прив’язки ТС для розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.

Про передачу майна комунальної власності у господарське відання КП «КП-Сервіс»

Про затвердження проектної документації «Будівництво «прибудови класних кімнат до Новоєлизаветівської ЗОШ І-ІІІ ст.» за адресою: Одеська область, Ширяївський район, с. Новоєлизаветівка, вул. Шкільна, 1 (коригування)»

Про затвердження тарифів за спожите теплопостачання в квартирах мешканців житлового містечка АРЗ СП ГУ ДСНС України в Одеській області

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з 16.00 – землі запасу на 14.01. – для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій за кадастровим номером земельної ділянки – 5121884200:02:004:0351

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з 16.00 – землі запасу на 14.01. – для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій за кадастровим номером земельної ділянки – 5121884200:02:004:0352

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з 16.00 – землі запасу на 14.01. – для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій за кадастровим номером земельної ділянки – 5121884200:02:004:0353

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з 16.00 – землі запасу на 14.01. – для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій за кадастровим номером земельної ділянки – 5121884200:02:004:0380

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з 16.00 – землі запасу на 14.01. – для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій за кадастровим номером земельної ділянки – 5121884200:02:004:0370

Про внесення змін до рішення №18/432-VІІ від 26.03.2019 року «Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (сонячної електричної станції (СЕС)) на території смт Радісне»

Про безоплатне прийняття юридичної особи та майна Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Іванівської районної державної адміністрації у комунальну власність Знам’янської сільської ради

Про затвердження проектно-кошторисної документації «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини за адресою: вул. Чкалова, 47, с. Новоєлизаветівка, Ширяївського району – капітальний ремонт»

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради № 21/516-VII від 12.06.2019 року

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради № 31/832-VІІ від 14.04.2020 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з 16.00 – землі запасу на 14.01. – для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій за кадастровим номером земельної ділянки – 5121884200:02:004:0351»

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради № 31/833-VІІ від 14.04.2020 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з 16.00 – землі запасу на 14.01. – для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій за кадастровим номером земельної ділянки – 5121884200:02:004:0352»

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради № 31/834-VІІ від 14.04.2020 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з 16.00 – землі запасу на 14.01. – для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій за кадастровим номером земельної ділянки – 5121884200:02:004:0353»

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради № 31/835-VІІ від 14.04.2020 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з 16.00 – землі запасу на 14.01. – для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій за кадастровим номером земельної ділянки – 5121884200:02:004:0380»

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради № 31/836-VІІ від 14.04.2020 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності цільове призначення якої змінюється з 16.00 – землі запасу на 14.01. – для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій за кадастровим номером земельної ділянки – 5121884200:02:004:0370»

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради № 20/504-VІІ від 10.05.2019 року «Про передачу земельної ділянки ТОВ «Енерджігрінбуд» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в довгострокову оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років»

Про затвердження проектної документації «Будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини по вул. Центральна, №1, смт. Радісне Іванівського району Одеської області»

Про поділ земельних ділянок комунальної власності що розташовані на території Знам’янської громади Іванівського району Одеської області.

Про створення Служби у справах дітей Знам’янської сільської ради Іванівського району Одеської області та затвердження Положення про Службу у справах дітей

Про внесення змін до штатного розпису та структури апарату виконавчого комітету Знам’янської сільської ради

Про затвердження актів списання продуктів харчування закладів освіти Знам’янської сільської ради

«Про затвердження типової форми контракту з керівником закладу загальної середньої освіти Знам’янської сільської ради»

Про затвердження Програми забезпечення проведення заходів мобілізаційної підготовки в особливий період, функціонування системи військового обліку, призову громадян України та строкову військову службу та військову службу за контрактом, проведення зборової підготовки військовозобов’язаних та допризовної підготовки юнаків в Знамʼянській ОТГ у 2020 році

Про затвердження Програми «Національно - патріотичне виховання дітей та молоді на території Знам’янської сільської ради на 2020 - 2024 роки»

Про використання питної води за призначенням

Про внесення змін до рішення сесії № 4/72-VІІ від 23.02.2018 року «Про утворення адміністративної комісії при виконкомі Знам’янської сільської ради та затвердження положення про адміністративну комісію»

Про затвердження розпоряджень сільського голови виданих в межсесійний період

Про продаж Аветисяну Г.В. земельної ділянки несільськогосподарського призначення для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розташованої за адресою: Одеська область, Іванівський район, с. Знам’янка, вул. Магістральна, ***.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Українській Православній Церкві – Київського Патріархату Покрови Святої Богородиці.

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради № 21/516-VII від 12.06.2019 року

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій на земельних ділянках комунальної власності Знам’янської сільської ради Іванівського району Одеської області

Про погодження надання Головним управлінням Держгеокадастру в Одеській області земельної ділянки у власність.

Про надання дозволу гр. Бащак Т.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Іванищеву Є.Й. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального дачного будівництва.

Про першочергове право на оформлення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу

Про першочергове право на оформлення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Про надання у користування земельних ділянок для городництва

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Луговському С.А..

Про погодження надання Головним управлінням Держгеокадастру в Одеській області земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність гр. Крикун О.В..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Мелешко Т.М..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ковальчуку Ю.І..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ковальчуку Д.Ю..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Палієнку А.А..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Яхваку Г.С..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Яхваку Г.С..

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Палієнко Р.П..

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Яні В.В..

Про створення опорних закладів освіти Знам’янської сільської ради та їх філій

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Дем’янову А.І..

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради від 30.10.2019 року за № 24/670 - VІІ «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди гр. Теребус Л.А. за межами населеного пункту с.Воробіївка, терміном на 49 (сорок дев’ять) років з правом викупу для обслуговування та експлуатації гаражу».

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради від 30.10.2019 року за № 24/671 - VІІ «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди гр. Теребус Л.А. за межами населеного пункту с.Воробіївка, терміном на 49 (сорок дев’ять) років з правом викупу для обслуговування та експлуатації автотракторної заправки».

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради від 30.10.2019 року за № 24/669 - VІІ «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди гр. Теребус Л.А. за межами населеного пункту с.Воробіївка, терміном на 49 (сорок дев’ять) років з правом викупу для обслуговування та експлуатації ангара.».

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради №24/621-VІІ від 30.10.2019 року «Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради №21/516-VІІ від 12.06.2019 року»

Про затвердження Детального плану території земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (сонячної електричної станції (СЕС)), що розташована на території смт Радісне, Іванівського району Одеської області, орієнтовною площею – 15 га

Про затвердження Детального плану території для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (сонячної електричної станції (СЕС)), що розташована на території с. Знам’янка, Іванівського району Одеської області, орієнтовною площею – 40 га

Про припинення юридичних осіб

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Капітальний ремонт даху будівлі Воробіївського ЗЗСО І-ІІ ступенів Великомихайлівського району Одеської області».

Про затвердження проектної документації «Капітальний ремонт харчоблоку Знам’янського ЗЗСО І-ІІІ ст. за адресою: провулок Шкільний 14, с. Знам’янка, Іванівського району, Одеської області»

Про затвердження робочого проекту «Мережі зовнішнього електропостачання артезіанської свердловини»

Про передачу майна комунальної власності у господарське відання КП «КП-Сервіс»

Щодо розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для дослідних і навчальних цілей, пропаганди передового досвіду ведення сільського господарства за кадастровим номером земельної ділянки: 5121686000:01:002:0235 (за межами населеного пункту с. Цибулівка, Великомизайлівського району Одеської області).

Щодо розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для дослідних і навчальних цілей, пропаганди передового досвіду ведення сільського господарства за кадастровим номером земельної ділянки: 5121686000:01:002:0236 (за межами населеного пункту с. Цибулівка, Великомизайлівського району Одеської області).

Щодо розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти за кадастровим номером земельної ділянки: 5121686000:02:001:0222 (в межах населеного пункту с. Цибулівка, Великомизайлівського району Одеської області).

Щодо погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності Знам’янської сільської ради Іванівського району Одеської області.

Щодо погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності Знам’янської сільської ради Іванівського району Одеської області.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Панчешенко М.М.

Щодо погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності Знам’янської сільської ради Іванівського району Одеської області

Щодо погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності Знам’янської сільської ради Іванівського району Одеської області

Щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності за цільовим призначенням 16.00 Землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) за кадастровим номером земельної ділянки: 5121884200:01:003:1032.

Про прийняття на баланс сільської ради санітарного автомобіля

Про надання частини щорічної основної відпустки Войникову І.В.

Про внесення змін до рішення сільської ради № 21/519-VІІ 12 червня 2019 року «Про створення Тендерного комітету з процедур закупівель Знам’янської сільської ради, затвердження його персонального складу та Положення про нього»

Про затвердження проекту пожежної сигналізації та оповіщення за адресою: Радісненський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Знам’янської сільської ради Іванівського району Одеської області, смт Радісне, вул. Миру, 4 «Стара школа»

Про затвердження проекту пожежної сигналізації та оповіщення за адресою: Радісненський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Знам’янської сільської ради Іванівського району Одеської області, смт Радісне, вул. Миру, 4 «Нова школа»

Про затвердження проекту пожежної сигналізації та оповіщення за адресою: Знам’янська ЗОШ І-ІІІ ступенів Знам’янської сільської ради Іванівського району Одеської області, с. Знам’янка, провул. Шкільний, 15

Про внесення змін до Програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Знам’янської сільської ради на 2019 - 2021 роки

Про затвердження положення про порядок оплати та перелік пільг по оплаті за навчання в Радісненській мистецькій школі Знам’янської сільської ради.

Про виділення тарифної ставки Радісненської мистецької школи Знам'янської сільської ради

Про погодження учнівського контингенту Радісненської мистецької школи Знам'янської сільської ради

Про виділення тарифних ставок в Цибулівській філії ОЗО «Знам'янський ЗЗСО І – ІІІ ст.» та ЗДО «Сонечко»

Про надання дозволу гр. Ляльченко Т.П. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про внесення змін до рішення Радісненської селищної ради за № 78 від 18.10.2011 року «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації на земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у приватну власність, гр. Остапенко О.Т.»

Про внесення змін до рішення Червонознам’янської сільської ради за № 241 від 22.09.2005 року «Про надання згоди на оренду земельної ділянки строком на 49 років з подальшим правом викупу під будівництво та обслуговування торгівельного комплексу на трасі Київ-Одеса Оліярчик Ліані Віталіївні»

Про припинення дії договору оренди землі, укладеного між Знам’янською сільською радою та Аветисяном Григором Вашингтоновичем

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Зозулі М.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Койчеву О.А.

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Бриндальському С.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бриндальському С.М.

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Оліярчику Т.Ю.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Оліярчику Т.Ю.

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Зуб М.Д.

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Заблоцькій О.П.

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Крижановському С.М.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Андрусіву І.М.

Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для ведення селянського (фермерського) господарства за кадастровим номером земельної ділянки: 5125483600:01:002:0749.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ногаль Т.Г.

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Бащак Т.М.

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Сапуновій Р.О.

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Арабаджій Н.С.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Арабаджій Н.С.

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну часткову власність в рівних частках кожному (по ½ частки) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Габер О.О., гр. Савочкіна О.О.

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду терміном на 49 (сорок девять) років для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Пиляку В.І.

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ільків В.С..

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ільків С.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення особистого селянського господарства гр. гр. Ільків С.М.

Про надання дозволу гр. Соломон С.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання згоди на поділ земельної ділянки та виготовлення технічної документації із землеустрою

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Червоногрицькій М.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Хурамшину М.О.

Щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності за цільовим призначенням - 03.01 - Для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування, за кадастровим номером земельної ділянки: 5121884200:02:002:0560

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Зінченку Г.М.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Зінченку Г.М.

Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки

Про надання дозволу гр. Качуру П.Я. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Про надання дозволу гр. Болдескул А.А. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Романюку Ф.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Романюку Ф.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Про надання згоди на поділ земельної ділянки та виготовлення технічної документації із землеустрою

Про надання згоди на поділ земельної ділянки та виготовлення технічної документації із землеустрою

Про надання згоди на поділ земельної ділянки та виготовлення технічної документації із землеустрою

Про надання згоди на поділ земельної ділянки та виготовлення технічної документації із землеустрою

Про надання дозволу гр. Шевченко Л.Д. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Скрипнику Л.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Притискач О.А. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в довгострокову оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Доценку О.В.

Про передачу земельної ділянки ТОВ «Гріненергопроект» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в довгострокову оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років

Про передачу земельної ділянки ТОВ «Гріненергопроект» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в довгострокову оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років .

Про передачу земельної ділянки ТОВ «Гріненергопроект» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в довгострокову оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років.

Про передачу земельної ділянки ТОВ «Гріненергопроект» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в довгострокову оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років

Про передачу земельної ділянки ТОВ «Гріненергопроект» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в довгострокову оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років

Про передачу земельної ділянки ТОВ «Гріненергопроект» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в довгострокову оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років

Про передачу земельної ділянки ТОВ «Гріненергопроект» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в довгострокову оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років

Про передачу земельної ділянки ТОВ «Гріненергопроект» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в довгострокову оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років

Про передачу земельної ділянки ТОВ «Гріненергопроект» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій в довгострокову оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років

Щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності за цільовим призначенням 16.00 Землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) за кадастровим номером земельної ділянки: 5121855600:01:001:0009

Про передачу автомобіля в оперативне користування КП «Відродження-1».

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в довгострокову оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Пачеву М.І.

Про виділення тарифної ставки в в Радісненському ЗЗСО І–ІІІ ст.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності, розташованих в межах с. Знам’янка Іванівського району Одеської області

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду терміном на 20 (двадцять) років гр. Лунгу Л.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Полтарецькій В.І.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Палієнку В.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кременчук І.А.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Панчешенку О.В.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Зайцю В.О.

Щодо розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для створення індустріального парку «Знам’янський»

Про дострокове розірвання договору оренди землі між Знам’янською сільською радою та гр. Ткаченко І.В.

Про внесення змін до рішення Червонознам’янської сільської ради за № 837 від 18.12.2008 року «Про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки суб’єкту підприємницької діяльності (фізичній особі) Зуб Івану Івановичу, для експлуатації та обслуговування магазину промтовари «Добробут» в короткострокову оренду терміном на 5 (п’ять) років, яка розташована в с. Знам’янка, вулиця Генерала Плієва, 33, Іванівського району Одеської області»

Про першочергове право на оформлення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу гр. Крикун С.Л.

Про надання дозволу на розроблення технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Читакову М.А.

Про надання дозволу гр. Коваліву О.А. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального гаражного будівництва

Про надання дозволу гр. Кошелапу О.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального гаражного будівництва

Про надання дозволу гр. Іванищеву В.І. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального гаражного будівництва

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства на земельній ділянці комунальної власності Знам’янської сільської ради Великомихайлівського району Одеської області за кадастровим номером: 5121680300:01:002:0149

Про надання дозволу гр. Червоногрицькій Н.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Червоногрицькій М.В. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

Про надання дозволу гр. Червоногрицькому В.М. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності

Щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування релігійній організації

Про початок повноважень депутатів Знам’янської сільської ради

Про початок повноважень Знам’янського сільського голови

Про обрання секретаря Знам’янської сільської ради

Про постійні комісії Знам’янської сільської ради

Про затвердження старост

Про затвердження старост

Про затвердження старост

Про затвердження Положення про старосту

Про затвердження Регламенту Знам’янської сільської ради

Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу

Про створення Тендерного комітету з процедур закупівель Знам’янської сільської ради, затвердження його персонального складу та Положення про нього

Про дострокове припинення повноважень старости Великозименівського старостинського округу Шеремети П.М.

Про виконання сільського бюджету за 9 місяців 2020 року

Про внесення змін до Програми забезпечення проведення заходів мобілізаційної підготовки в особливий період, функціонування системи військового обліку, призову громадян України та строкову військову службу та військову службу за контрактом, проведення зборової підготовки військовозобов’язаних та допризовної підготовки юнаків в Знамʼянській ОТГ у 2020 році № 33 /857 -VIIвід 29.05.2020р

Про затвердження передавального акту Цибулівського закладу загальної середньої освіти I–II ступенів Знам’янської сільської ради Іванівського району Одеської області

Про утворення адміністративної комісії при виконкомі Знам’янської сільської ради та затвердження положення про адміністративну комісію

Про внесення змін до штатних розписів та структури виконавчих органів Знам’янської сільської ради, загальної чисельності апарату виконавчого комітету ради та її виконавчих органів

Про умови оплати праці Сільського голови

Про створення фінансового відділу Знам’янської сільської ради, затвердження Положення про фінансовий відділ та вжиття заходів щодо його державної реєстрації

Про створення Відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Знам’янської сільської ради та затвердження Положення про Відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Знам’янської сільської ради

Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)гр. Мартинюку Р.Б..

Про надання дозволу гр. Крикуну О.Г.на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Косих І.В.на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання в оренду гр. Лисенку В.Ф.земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості терміном на 10 (десять) років.

Пропогодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності за кадастровим номером земельної ділянки : 5121686400:01:001:0502.

Про надання дозволу гр. Гудз З.А. на розробку проекту землеустроющодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на земельній ділянці комунальної власності на території Знам’янської сільської ради Великомихайлівського району Одеської області за кадастровим номером: **********:**:***:****.

Про надання дозволу гр. Гудз С.С. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на земельній ділянці комунальної власності на території Знам’янської сільської ради Великомихайлівського району Одеської області за кадастровим номером: **********:**:***:****.

Про надання дозволу гр. Гудз В.С. на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність на земельній ділянці комунальної власності на території Знам’янської сільської ради Великомихайлівського району Одеської області за кадастровим номером: **********:**:***:****.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства на території с. Знам’янка Іванівського району Одеської області за кадастровим номером земельної ділянки: 5121884200:02:002:0232.

Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності за кадастровим номером земельної ділянки : 51216803000:01:002:0495.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Димову О.І..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Димовій С.В..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Димовій С.В..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)гр. Димовій С.В..

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради від 30.10.2019 року за № 24/669 - VІІ «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди гр. Теребус Л.А. за межами населеного пункту с.Воробіївка, терміном на 49 (сорок дев’ять) років з правом викупу для обслуговування та експлуатації ангара.».

Про внесення змін до рішення Знам’янської сільської ради від 30.10.2019 року за № 24/670 - VІІ «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди гр. Теребус Л.А. за межами населеного пункту с.Воробіївка, терміном на 49 (сорок дев’ять) років з правом викупу для обслуговування та експлуатації гаражу».

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)гр. Грекова Т.В..

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Будяк М.П..

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)гр. Будяк М.П..

Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду в рівних частках кожному терміном на 1 (один) рік для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Трохименко К.М., гр. Кібкало Д.М..

Щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення фермерського господарства гр. Білоус Т.М..

Щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення фермерського господарства гр. Міщенко П.В..

Щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення фермерського господарства гр. Міщенко Н.П..

Щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення фермерського господарства гр. Міщенко Н.М..

Про надання дозволу гр. Коваленко Т.А.на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Про надання дозволу гр. Коваленко Т.А.на розробку проекту землеустроющодовідведення земельноїділянкиу власність для ведення особистого селянського господарства.

Про затвердження старости Великозименівськогостаростинського округу

Пропогодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для ведення селянського (фермерського) господарства за кадастровим номером земельної ділянки : **********:**:***:****.

Про погодження проект землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Знам’янка на території Знам’янської сільської ради Іванівського району Одеської області

Про затвердження Плану (Програми) соціально-економічного розвитку Знам’янської сільської ради (об’єднаної територіальної громади) на 2021 рік

ПРО БЮДЖЕТ ЗНАМ’ЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА 2021 РІК

Про затвердження Положення про преміювання та встановлення надбавок працівникам виконавчого апарату Знам’янської сільської ради в 2021 році

Про умови оплати праці сільського голови

Про внесення змін до штатних розписів та структури виконавчих органів Знам’янської сільської ради, загальної чисельності апарату виконавчого комітету ради та її виконавчих органів

Про затвердження Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей-мешканців Знам’янської сільської ради на 2021 рік.

«Про затвердження Програми соціального захисту населення «Турбота» Знам’янської сільської ради Іванівського району Одеської області на 2021-2023 роки»

Про затвердження фінансової Програми розвитку підтримки комунальних закладів охорони здоров’я Знам’янської сільської ради на 2021-2023 роки

Цільова програма забезпечення придбання нагородних матеріалів та вітальної продукції на 2021-2023 рр.

Про затвердження Програми забезпечення подарунками закладів освіти Знам’янської сільської ради на 2021-2024 роки

Про ініціювання про прийняття майна комунального підприємства «Іванівське бюро технічної інвентарізації» із спільної власності територіальних громад Іванівського району до комунальної власності Знам’янської сільської ради

Про погодження штатного розпису комунального підприємства «КП-Сервіс» Знам’янської сільської ради на 2021 рік

Про погодження штатного розпису комунального підприємства «Відродження-1» Знам’янської сільської ради на 2021 рік

Про затвердження загальної чисельності та штатних розписів закладів та установ Знам’янської сільської ради

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь