A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗНАМ'ЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область, Березівський район

Дії населення під час...!!!

ДІЇ НАСЕЛЕННЯ ПІД ЧАС ПОТРАПЛЯННЯ У ЗОНУ АВАРІЇ НА ЗАЛІЗНИЧНОМУ ТРАНСПОРТІ

ДІЇ НАСЕЛЕННЯ ПІД ЧАС ПОТРАПЛЯННЯ У ЗОНУ АВАРІЇ НА ЗАЛІЗНИЧНОМУ ТРАНСПОРТІ Російська армія регулярно обстрілює залізницю, є загиблі та поранені. Руйнується інфраструктура. Виникають аварії. Із зони воєнних дій до західних кордонів залізничники вивозять пасажирів у переповнених вагонах, часом без світла і з закритими вікнами заради безпеки. Люди сидять на підлозі. Дорога займає у два-три рази більше часу, ніж це бувало до війни через обстріли, об'їзди небезпечних зон.

15:44:50 28.09.2022

ДІЇ НАСЕЛЕННЯ ПРИ АВАРІЇ З ВИКИДОМ (ВИЛИВОМ) НЕБЕЗПЕЧНОЇ ХІМІЧНОЇ РЕЧОВИНИ НЕОБХІДНО

ДІЇ НАСЕЛЕННЯ ПРИ АВАРІЇ З ВИКИДОМ (ВИЛИВОМ) НЕБЕЗПЕЧНОЇ ХІМІЧНОЇ РЕЧОВИНИ НЕОБХІДНО ? сповістити населення про аварію ? покинути приміщення, виключити всі електронагрівальні прилади, взяти документи, гроші; якщо неможливо покинути приміщення, негайно провести його герметизацію ? одягнути індивідуальні засоби органів дихання (ватяно-марлеві пов’язки змочити розчинами лимонної, борної кислоти або питної соди, водою – відповідно до типу аварії) ? провести евакуацію, або вивести людей в безпечне місце ? виходити із зараженої зони перпендикулярно напрямку вітру, враховуючи властивості небезпечної хімічної речовини ? використовувати первинні засоби пожежогасіння

15:43:00 28.09.2022

ДІЇ НАСЕЛЕННЯ ПІД ЧАС ПОТРАПЛЯННЯ У ЗОНУ БОЙОВИХ ДІЙ

ДІЇ НАСЕЛЕННЯ ПІД ЧАС ПОТРАПЛЯННЯ У ЗОНУ БОЙОВИХ ДІЙ При першій можливості покиньте разом із сім’ю небезпечну зону. У разі неможливості виїхати особисто, відправте дітей і родичів похилого віку до родичів, знайомих. Необхідно взяти із собою всі документи, коштовні речі і цінні папери. Підготовку до можливого перебування у зоні надзвичайної ситуації доцільно починати завчасно. Необхідно підготувати "екстрену валізку" з речами, які можуть знадобитись при знаходженні у зоні НС або при евакуації у безпечні райони.

15:41:49 28.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь