ЗНАМ'ЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область, Березівський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги населення!!!

До уваги населення!!!

     Інформаційні аудіо та відео матеріали з метою якісного та достовірного інформування населення України щодо проведення вакцинальної кампанії проти COVID-19.

12:16 07.04.2021

До уваги!!!

До уваги!!!

   З метою реалізації функцій електронної демократії, забезпечення доступу громадян та бізнесу до отримання публічних послуг онлайн, переходу до електронного документообігу Міністерство цифрової трансформації України запустило освітній серіал про електронний підпис, який доступний до безкоштовного перегляду на платформі  "Дія.Цифрова освіта."

14:31 05.04.2021

До уваги населення!!!

До уваги населення!!!

     З метою комплексного та якісного підходу до реалізації державної політики розвитку фізичної культури та спорту як основної частини виховного процесу дітей, молоді і повноцінного життя дорослого населення відділом освіти, культури, молоді та спорту виконавчого апарату Знам'янської сільської ради розроблено програму розвитку фізичної культури і спорту на території Знам'янської об'єднаної територіальної громади на 2021 - 2025 роки. На реалізацію даної програми з місцевого бюджету Знам'янської ОТГ відділено 153 тис. грн. на 2021 рік.

09:03 18.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь