A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗНАМ'ЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область, Березівський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги!!!

До уваги!!!

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

12:38 01.02.2024

ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ

ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ

На виконання рішень засідань робочої групи Одеської ОВА «Прозорість та підзвітність» начальником Березівської РВА Віталієм Лабушем особисто та відповідальними за напрямок публічних закупівель спеціалістами Березівської районної військової адміністрації проводиться щотижневий аналіз оголошень публічних закупівель територіальних громад Березівського району. На початку поточного тижня відпрацьовано публічні закупівлі за період 22 січня – 26 січня 2024 року. За результатами моніторингу до територіальних громад направлено відповідні запити щодо отримання роз’яснень про доцільність кожної закупівлі. Територіальними громадами опрацьовано запитувані переліки та надано відповідні обгрунтування. Робота райдержадміністрації в даному напрямку продовжується.

15:34 31.01.2024

До уваги!!!

До уваги!!!

Благодійний фонд “СТАЛЕВІ”, що створений за ініціативою Сергія Волинського, отримав донорську допомогу від АТ «ПІРЕУС БАНК МКБ» у розмірі    гривень. Залучені кошти будуть направлені на лікування та реабілітацію морських піхотинців, розвиток та функціонування програми з фізичної та психологічної реабілітації, якої потребують українські захисники внаслідок поранень та перебування в полоні, а також на просвітницьку роботу, задля поширення інформації про мужність та звитяги наших героїв. Команда фонду “СТАЛЕВІ” запрошує морпіхів, які потребують допомоги у вищезазначених напрямках, звертатись до фонду через форму запиту на сайті https://stalevi.com.

09:18 30.01.2024

До уваги!!!

До уваги!!!

Сьогодні відбулось чергове засідання сесії Знам'янської сільської ради під головуванням сільського голови Валентини ТРИНЧІ.

14:29 26.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь