ЗНАМ'ЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область, Березівський район

До уваги!!!

Дата: 11.06.2024 11:21
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

Рухаємося вперед. 📣 Оголошено переможців конкурсу глядацьких симпатій в рамках президентського спортивного проекту "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги"!

Читачі веб-ресурсів Одеської ОВА визначали найкращих. Голоси та підтримка вболівальників проекту стали важливим стимулом для учасників, допомогли їм відчути віру в свої сили та талант.

👉Отже, переможцями конкурсу глядацьких симпатій стали:

І🥇 місце: команда "Південні дельфіни" Одеського ліцею №73 із черліденгу. Їхня презентація набрала найбільшу кількість ваших голосів.

ІІ🥈 місце: команда Бочманівської гімназії зі спортивного орієнтування. Вони підкорили серця глядачів своєю згуртованістю та ентузіазмом!

ІІІ🥉 місце: «Імператорські пінгвіни» Ізмаїльського ліцею №6 з баскетболу. Їхні креативні ідеї та нестандартне мислення не залишили нікого байдужими!

🤝Вітаємо переможців та дякуємо всім учасникам за участь і високий рівень підготовки! Ми впевнені, що цей конкурс став важливим кроком до нових досягнень для всіх команд, що взяли участь в проекті.

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!!💙💛🇺🇦🇺🇦🇺🇦

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_факти #scl_odesaregion


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь