ЗНАМ'ЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область, Березівський район

ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ

Дата: 10.06.2024 10:23
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш та голови Петровірівскої, Курісовської, Миколаївської, Старомаяківської та Раухівської територіальних громад особисто взяли участь у черговому засіданні робочої групи «Прозорість і підзвітність», що пройшла в Одеській облдержадміністрації під головуванням заступника начальника Одеської ОВА Сергія Кропиви. Голови інших територіальних громад Березівського району взяли участь у засіданні робочої групи в онлайн режимі.

В порядку денному засідання обговорення проведення деяких публічних закупівель територіальними громадами. Лейтмотив засідання - максимальна допомога ЗСУ!

Довідково: Робочу групу «Прозорість і підзвітність» в Одеській області утворено Розпорядженням голови (начальника) обласної державної (військової) адміністрації від 12.10.2023 No 834/А-2023. Основна мета – контроль за видатками усіх бюджетів регіону.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь