ЗНАМ'ЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область, Березівський район

#плічопліч

Дата: 27.10.2023 12:34
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

🔷️«Пліч-о-пліч»

Проєкт «Пліч -о-пліч» – це не просто про допомогу у відновленні постраждалих внаслідок збройної агресії рф населених пунктів Херсонщини – це про те, що ми, українці, спільними кроками у єдності допомагаємо один одному, разом відбудовуємо, разом спільними кроками наближаємо нашу Перемогу!

🔹️Зазначаємо, що наразі у селі Киселівка Чорнобаївської територіальної громади завершені відновлювальні роботи щодо заміни покрівлі та вікон по 11-ти житлових будинках та тривають роботи ще по 8 житлових будинках. Сума витрат складає 3,432 млн. грн.

🔹️В селі Благодатне Чорнобаївської територіальної громади завершені відновлювальні роботи щодо заміни покрівлі та вікон по 6-х житлових будинках та тривають роботи по 14 житлових будинках. Сума витрат складає 1,720 млн. грн.

🔹️В селі Новодмитрівка Великоолександрівської територіальної громади завершено відновлювальні роботи по заміні покрівлі та вікон у 10-ти житлових будинках та тривають роботи ще по 3 будинках. Сума витрат складає 2,840 млн. грн.

✔️Нагадаємо, проект фінансуватиметься з місцевих, обласного та державного бюджетів, а також за кошти благодійників.

Разом відбудуємо!🤝🇺🇦

#плічопліч

#разомвідбудуємо

#WeBuildUkraine

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь