ЗНАМ'ЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область, Березівський район

До уваги!!!

Дата: 27.10.2023 12:25
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ «ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ» ПРИ ОДЕСЬКІЙ ОВА ЩОДО БОРОТЬБИ ІЗ КОРУПЦІЄЮ ТА ЗДІЙСНЕННЯМ КОНТРОЛЮ ЗА НАЛЕЖНИМ ВИКОРИСТАННЯМ КОШТІВ, ВИДІЛЕНИХ З ФОНДУ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЗБРОЙНОЇ АГРЕСІЇ

Продовжуємо роботу в напрямку висвітлення інформації щодо розподілу бюджетних коштів.

📍Під головуванням заступника голови Одеської ОДА Сергія Кропиви відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість І підзвітність» при Одеській ОВА.

Від громадськості участь у засіданні взяли представники Ради адвокатів Одеської області Олександр Муконін, Вадим Семенов та Всеволод Сокалюк, а також засновниця та керівниця благодійного фонду «Корпорація монстрів» Катерина Ножевнікова.

Під час засідання розглядались питання доцільності проведення публічних закупівель деякими територіальними громадами Одеського, Березівського, Білгород-Дністровського, Болградського, Ізмаїльського, Подільського та Роздільнянського районів Одеської області. Заслухано доповіді голів окремих територіальних громад зазначених районів про проведені тендери, які викликають сумніви щодо їх доцільності.

💬 «Суспільство не буде терпіти і слухати ваші пояснення особливо під час війни», – звернулась до голів територіальних громад Катерина Ножевнікова.

💬 «Суть тендерної процедури – це економія коштів. На мій погляд, є підстава розглянути кожен з тендерів, про який ми почули», – наголосив заступник керівника Одеської обласної прокуратури Максим Ракович.

✅ ️Робочою групою прийнято рішення направити листи до Південного офісу Держаудитслужби щодо перевірки тендерної документації за проведеними закупівлями, а за результатами перевірки, у разі необхідності, до правоохоронних органів.

💬 «Ще раз наголошую, що такі зустрічі матимуть системний характер, будемо зустрічатись раз на місяць з головами РДА та головами територіальних громад. Очікуємо від голів РДА комплексну інформацію, щоб ми могли вживати певні дії», – резюмував Сергій Кропива.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь