ЗНАМ'ЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область, Березівський район

Одеська ОДА: голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький провів робочу зустріч з Міністром охорони здоров’я Віктором Ляшко

Дата: 07.02.2022 09:44
Кількість переглядів: 209

Фото без опису

В Одеській області з робочим візитом перебуває Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. Вчора він відвідав Ананьївську районну лікарню, де після капітального ремонту відбулось відкриття інфекційного відділення та ознайомився з роботою Любашівської центральної районної лікарні, яку було повністю реконструйовано в рамках реалізації програми Президента «Велике Будівництво». А сьогодні відбулась робоча зустріч з головою Одеської обласної державної адміністрації Сергієм Гриневецьким.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

«У нас з Міністром відбулась досить продуктивна розмова, в рамках якої ми розглянули питання подальшого реформування сфери охорони здоров’я та реформи в системі оплати праці. Зокрема щодо виконання доручення Президента по виплаті мінімальної зарплати лікарям в розмірі 20 тисяч гривень і 13 з половиною тисяч медсестрам. Ми обговорили механізм реалізації цього процесу та хід підписання колективних договорів на новій основі. Торкнулись також і досить гострого питання підготовки кадрів для медицини, адже на разі маємо дефіцит медичного персоналу» – зазначив голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 Голова облдержадміністрації окремо доповів про ремонт приймальних відділень в лікарнях області та облаштування кисневими станціями мережі закладів охорони здоров’я Одещини.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь