ЗНАМ'ЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область, Березівський район

Проект "Агро Варта" запущено!

Дата: 19.07.2021 14:17
Кількість переглядів: 2191

Проект "Агро Варта" запущено!

Важлива подія для аграрної галузі України - підписання договорів на збір та утилізацію тари з-під ЗЗР в рамках пілотного проекту "Агро Варта" між компаніями-учасниками, European Business Association і НВК "УкрЕкоПром".

Завдяки цьому проекту у всіх фермерів і аграріїв України з'являється безпрецедентна можливістю здати свою використану тару з-під пестицидів і агрохімікатів на безкоштовну утилізацію. ?

Ми всі розуміємо, що така тара не повинна зберігатися і накопичуватися в сільських господарствах через свої небезпечні токсичні властивості. Але до недавнього часу питання її своєчасного вивезення та утилізації представляло для фермерів ряд труднощів і чималі фінансові витрати. ?

Тепер же ми беремо витрати на вивезення, транспортування і безпечну утилізацію тари з-під засобів захисту рослин повністю на себе! ?

Підписанню цих договорів передували довгі місяці ретельної підготовки, погоджень, відбору підрядників - і ось, проект "Агро Варта" вже запускається в життя!

https://ueco.com.ua/ua/novini/543-proekt-agro-varta-zapushheno/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь