ЗНАМ'ЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область, Березівський район

Оголошення

Про необхідність реєстрації земельної ділянки, право на яку посвідчено документами старого зразка

До 1 січня 2013 року право власності на землю підтверджувалося державним актом на право власності на земельну ділянку, а право користування - державним актом на право постійного користування землею. При цьому в державних актах старого зразка кадастровий номер земельної ділянки не зазначався. Проте такі державні акти і сьогодні визнаються державою, а тому здійснювати їх обмін не потрібно.

12:19:04 12.11.2019

Відбір інвестиційних проектів в м. Одеса

         З метою стимулювання і залучення іноземних інвестицій у розвиток Одеської області, 27 вересня 2019 року в м. Одеса заплановано проведення міжнародного інвестиційного форуму "Foreign Direct Investment Green Forum, Odesa 2019" (FDI Green Forum 2019).

16:42:34 13.08.2019

Графіки виїзних особистих прийомів громадян

Відповідно листа Першого заступника керівника Роздільнянської місцевої прокуратури Одеської області в І півріччі 2019 року відбудеться виїзний прийом громадян Першим заступником керівника Роздільнянської місцевої прокуратури Одеської області радником юстиції Ковалем Р.Г.

11:23:27 04.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь