A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗНАМ'ЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область, Березівський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги!!!

До уваги!!!

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

11:56 10.04.2024

До уваги!!!

До уваги!!!

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

11:54 10.04.2024

До уваги!!!

До уваги!!!

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці

11:53 10.04.2024

Пожежонебезпечний весняно-літній період

Пожежонебезпечний весняно-літній період

Пожежонебезпечний весняно-літній період З настанням весни спостерігається підвищення температурних показників і незначна кількість опадів. Починається пожежонебезпечний сезон – це період з моменту танення снігу в лісі до появи повного зеленого покриву або настання стійкої дощової осінньої погоди. За таких умов можливе виникнення пожеж у природних екосистемах. Щорічно пожежі завдають непоправної шкоди природі та державі. Найбільша їхня кількість припадає на весняно-літній період. Усі види цього лиха супроводжуються такими факторами, як висока температура у зоні вогню, задимлення великих районів, що значно ускладнює боротьбу з пожежею, обмежує видимість, чинить негативний психологічний вплив та подразнює дихальні органи людей. Лісові пожежі виникають головним чином з вини людини та внаслідок дії деяких природних чинників. Причиною загоряння може бути виробнича діяльність людини (спалювання відходів на прилеглих до лісу територіях) та необережне поводження з вогнем (недопалки, сірники, вогнища). Вогонь може швидко розповсюдитись, підхоплений вітром, стати вогненним валом, що знищує на своєму шляху все живе і перетворює ліси в нежиттєздатні пустелі та при цьому виникає велика загроза для населених пунктів, життя людей, домашніх тварин. Найбільш небезпечними бувають жаркі та сухі літні дні з відносною вологістю повітря 30 – 40%. Шановні громадяни! Найчастіше причиною виникнення пожеж є людська недбалість та необережність. Тож, аби запобігти виникненню пожеж в екосистемах нагадуємо правила безпечної поведінки у лісових масивах, паркових зонах, правилами безпечного відпочинку, а саме: - не смітити; - не розпалювати багаття у непристосованих місцях, особливо у спекотну вітряну погоду; - не кидати недопалки та непогашені сірники у траву; - не залишати вогнище без нагляду та обов’язково загасити його водою або засипати піском чи землею. А у разі виявлення загоряння - головне – не впадати у паніку, а негайно телефонувати до Служби порятунку за номером „101”. Що робити, якщо ви опинилися в зоні пожежі:

15:42 09.04.2024

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ

На виконання рішень засідань роботи робочої групи Одеської ОВА «Прозорість та підзвітність» та відповідно до розпорядження голови Березівської райдержадміністрації від 13.03.2024 року №48/А-2024 начальником Березівської РВА Віталієм Лабушем особисто та відповідальними за напрямок публічних закупівель спеціалістами Березівської районної військової адміністрації проводиться щотижневий аналіз публічних закупівель за бюджетні кошти. На сьогоднішньому засіданні районної робочої групи проведено моніторинг здійснення закупівель територіальними громадами району за попередній тиждень. Порівняно ціни на продукти харчування, паливно-мастильні матеріали по здійсненим закупівлям з середнім рівнем цін по Одеській області. Трьом територіальним громадам було вказано на недоліки в укладених договорах.

15:40 08.04.2024

Пліч-о-пліч

Пліч-о-пліч

 Березівський район успішно завершив проведення змагань ІІ територіального етапу Президентського проєкту "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги." В ці дні стартує ІІІ районний етап змагань!  Стежте за анонсами та підтримуйте нашу найкращу, патріотичну, спортивну молодь! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! 

11:58 04.04.2024

До уваги!!!

До уваги!!!

Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! Від тебе – жага знищувати ворога, від нас – якісне екіпірування та сучасна зброя. Від тебе – висока мотивація звільняти Україну від загарбників, від нас – бойова техніка. Від тебе – жага знищувати ворога та висока мотивація звільняти Україну, від нас – якісне екіпірування, сучасна зброя та бойова техніка. Ми гарантуємо високе грошове забезпечення, соціальний захист, оплачувану щорічну відпустку та після війни можливість продовження служби у бригаді або в іншому підрозділі Національної поліції. Тобі потрібно лише залишити заявку на сайті та чекати від нас повідомлення. Долучайся до наших загартованих боями бійців та стань воїном перемоги! www.npu.gov.ua/liut-shukaie-voiniv

12:01 02.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь