A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗНАМ'ЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область, Березівський район

КРЕДИТУВАННЯ: АКТУАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

Дата: 23.10.2023 12:45
Кількість переглядів: 50

Фото без описуДепартамент аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА інформує, що станом на 16 жовтня 2023 року загальна кількість сільськогосподарських товаровиробників, які залучили кредитні кошти становить – 1036, що на 8 підприємств більше в порівнянні з відповідним показником за минулий тиждень, у тому числі за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%» кількість таких підприємств збільшилася на 8 і становить - 838.

🔱Обсяг залучення кредитних коштів сільськогосподарськими товаровиробниками Одеської області по всіх програмах кредитування становить 4,1 млрд грн, що в порівнянні з відповідним показником за минулий тиждень збільшився на 28,6 млн грн, або 0,7 %.

📑За програмою 5-7-9 обсяг залученого кредиту/ кредитної лінії сільгосптоваровиробниками становить 3,46 млрд грн, що в порівнянні з відповідним показником за минулий тиждень збільшився на 26,2 млн грн, або 0,8 %.

💲Мінімальна процентна ставка за укладеними кредитами/кредитними лініями становить – 0,01% (по Україні - 0,01 %), а максимальна – 32,1% (по Україні – 45,0 %). В порівнянні з відповідним показником за минулий тиждень максимальна та мінімальна процентна ставка залишилася незмінною.

💙💛ДІЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь