A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗНАМ'ЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область, Березівський район

До уваги!!!

Дата: 26.04.2023 15:23
Кількість переглядів: 70

Сьогодні, 26.04.2023 року відбулась зустріч з активними представниками громадськості Знам'янської сільської ради в форматі діалогу з-за підтримки проекту U LEAD з Європою "Лабораторії творчого діалогу".

"Проект "Лабораторії творчого діалогу в громадах" - це про залучення мешканців до вирішення спільних проблем на місцевому рівні. Ми хочемо цю залученість збільшити. Хочемо показати нові практичні підходи до взаємодії, до підтримки та взаємопорозуміння під час прийняття рішень".

На порядку денному обговорювалось:

(checkmark)Благоустрій. Вивіз, сортування, утилізація сміття.

За результатами діалогу було з'ясовані основні проблеми та шляхи їх вирішення. Учасниками заходу було визначено основні завдання для вирішення нагальних питань та термін їх виконання.

Консультації у проведенні зазначеного заходу, який відбувся в рамках проекту “Лабораторії творчого діалогу в громадах”, що реалізується Спілкою «Громадські ініціативи України» за підтримки «U-LEAD з Європою», надала експерт проекту Євгенія ГЕНОВА.

Знам'янська громада увійшла в 120-ку громад України, які пройшли відбір та беруть участь у проекті «Лабораторії творчого діалогу в громадах».

Проект реалізується в рамках програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.

Висловлюємо щиру вдячність, хто прийняв участь в сьогоднішньому заході, хто відгукнувся на наші запрошення і ми разом провели час у дружній атмосфері. Сподіваємось на плідну та результативну працю на користь нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь