ЗНАМ'ЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область, Березівський район

До уваги населення!!!

Дата: 17.01.2022 16:40
Кількість переглядів: 110

Співробітниками Іванівської ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області триває роз’яснювальна робота щодо обов’язкового застосування у своїй діяльності реєстраторів розрахункових операцій чи програмних РРО серед підприємців Березівського району.

Так, податківці проінформували підприємців смт. Іванівка, що з 01 січня 2022 року застосування РРО або програмних РРО є обов’язковим для фізичних підприємців – платників єдиного податку другої – четвертої груп, які здійснюють розрахункові операції незалежно від обраного виду діяльності.

Мають право не застосовувати касові апарати лише ФОПи першої групи та спрощенці, які продають товари (крім підакцизних) на території села.

Як альтернативу, підприємці можуть використовувати програмні РРО. Акцентуючи увагу на їх перевагах та порядку реєстрації, фахівці Іванівської ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області повідомили, що з докладною інформацією, відеоуроками, відповідями на запитання та іншими матеріалами стосовно нового покоління касових апаратів платники можуть ознайомитися за посиланнями:https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/ https://zir.tax.gov.ua/main/rro/.

Окрім надання інформації про новації в законодавстві, податківці також нагадали підприємцям про щорічну кампанію декларування доходів громадян, яка стартувала з 1 січня 2022 року та розповіли про види доходів, які підлягають обов’язковому декларуванню.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь