A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗНАМ'ЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область, Березівський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 22.05.2020 11:04
Кількість переглядів: 204

Повідомлення про оприлюднення

проєкту документа державного планування та

звіту про стратегічну екологічну оцінку

  Повідомляємо, що відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Знам’янська сільська рада оприлюднює документи державного планування «Детального плану території земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (сонячної електричної станції (СЕС)),  що розташована на території смт. Радісне, Іванівського району Одеської області, орієнтовною площею – 15 га» на підставі рішення Знам’янської сільської ради Іванівського району Одеської області від 14.04.2020 № 31/837-VII.

  Головна мета дійсного детального плану території – уточнення планувальної структури і функціонального призначення території, параметрів забудови та ландшафтної організації частини  території за межами населеного пункту; визначення її функціонального призначення та параметрів забудови з метою розміщення сонячної електростанції; виявлення та уточнення територіальних ресурсів для всіх видів функціонального використання території; визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами; визначення параметрів забудови окремої земельної ділянки; визначення містобудівних умов та обмежень у разі відсутності плану зонування; обґрунтування потреб формування нових земельних ділянок та визначення їх цільового призначення, зображення існуючих земельних ділянок та їх функціонального використання; створення належних умов охорони і використання об’єктів культурної спадщини та об’єктів природно-заповідного фонду, інших об’єктів,  що підлягають охороні відповідно до законодавства

  Даний проект потрапляє під перелік стратегічних пріоритетних напрямків інноваційної діяльності, затверджених Верховною Радою України на період до 2030 року, а саме у частині нових та поновлювальних джерел енергії. Будівництво сонячних електростанцій, згідно Кіотського протоколу, сприятливо впливає на величину квоти для країн учасників даного протоколу.

  Замовник документу державного планування та звіту про СЕО – Знам’янська сільська рада. Орган, який приймає рішення про затвердження документу державного планування, – Знам’янська сільська рада, виконавець документу державного планування та звіту про СЕО– ТОВ «ПБ Базис».

  Процедура громадського обговорення з питання розгляду документу державного планування «Детального плану території земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (сонячної електричної станції (СЕС)), що розташована на території смт Радісне, Іванівського району Одеської області, орієнтовною площею – 15 га»; буде здійснена з 22 травня 2020 року по 20 червня 2020 року, відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку».

  Громадські слухання відбудуться 19 червня 2020 р. о 14.00 годині у приміщенні Будинку культури, за адресою Одеська область, смт Радісне, вул. Баговісна, 3.

  Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником.

  Пропозиції та зауваження подаються до Знам’янської сільської ради, на адресу: 67211Одеська область,Іванівський  район,с. Знам’янка, вул. Лікарняна, 9а, або на електронну адресу: krasnoznamenka2016@gmail.com. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження і пропозиції або мотивовано їх відхиляє. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються. Строки подання зауважень та пропозицій – включно до 24.00 години 20.06.2020 року.

  Ознайомитися з проектами ДДП та звітами про СЕО  можна за адресою: Одеська область, Іванівський  район, с. Знам’янка, вул. Лікарняна, 9а, а також на офіційному веб-сайти: znamyanska.gromada.org.ua

  Відповідальний: начальник відділу житлово-комунального господарства,архітектури, благоустрою, містобудування та земельних відносин апарату виконавчого комітету Знам’янської сільської ради Гуменюк А.Ю. тел. 0637112986; e-mail: zotezem@ukr.net.

  Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту державного планування відсутня.

ПЗ Том1 ДДП 15 га

ПЗ Том2 СЕО 15 га

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь