ЗНАМ'ЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область, Березівський район

УВАГА КАРАНТИН!!!

Дата: 25.03.2020 17:48
Кількість переглядів: 1251

Фото без опису

Шановні мешканці та гості  Знам’янської сільської ради!

     Станом на 25 березня на території Знам’янської сільської ради не виявлено жодного випадку захворювання на коронавірус (COVID-19)!

   Просимо Вас не піддаватися паніці, зберігати спокій та дуже відповідально віднестися до ситуації, яка склалася в нашій країні та в світі в цілому!

     МОЗ закликає: при перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зателефонуйте своєму сімейному лікарю. Залишайтеся вдома! Самоізоляція - найдієвіший спосіб убезпечити себе від інфікування.

   Шановні батьки – КАРАНТИН – це не канікули! Задля безпеки діти мають залишатися вдома та лише у власному подвір’ї.

 

       Звертаємося до мешканців, що повернулися із-за кордону – будь ласка, не порушуйте правил карантину та протягом 14 днів будьте вдома – не наражайте на небезпеку своїх рідних, близьких та односельців! 

 

     17 березня, Верховна Рада України ухвалила законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).

      Законом встановлюється відповідальність за порушення санітарних норм під час поширення коронавірусної інфекції. Зокрема, для осіб, які можуть бути інфіковані COVID-19, за самовільне залишення місця обсервації (карантину) передбачена адміністративна відповідальність. А за порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням буде підвищено кримінальну відповідальності. 

     Ми віримо у Ваш патріотизм, громадянську свідомість та повагу до оточуючих!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь