ЗНАМ'ЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область, Березівський район

Oрганізація водопостачання мешканців смт Радісне

Дата: 25.03.2020 16:42
Кількість переглядів: 182

Заява про наміри

     Для організації водопостачання мешканців смт Радісне Іванівського району Одеської області проектується будівництво артезіанської свердловини глибиною до 60,0 м. Потреба у воді становить 45,0 м3/добу. Проектні роботи виконує ТОВ «Будкомплекс-2002» (м. Одеса, вул. Єлісаветинська, 9. Телефон: (048) 723-75-00; e-mail: buildcomplex2@gmail.com ).

      Екологічні обмеження планованої діяльності - кріплення стінок свердловини металевими трубами з цементацією затрубного простору на повну глибину їх установки для запобігання від виснаження водоносного горизонту в період експлуатації свердловини, що забезпечує раціональне використання підземних вод.

     Буріння та введення в експлуатацію свердловини не чинитиме негативного впливу на навколишнє середовище, на цивільні і промислові об'єкти, не змінить природну рівновагу  геосистеми. Проектована свердловина відповідає всім нормам і вимогам законів України «Про охорону атмосферного повітря» і «Про охорону навколишнього природного середовища», є екологічно безпечним об'єктом.

   ТОВ «Будкомплекс-2002» зобов'язується: здійснювати проектні рішення відповідно до діючих стандартів, норм і правил у сфері охорони навколишнього середовища, забезпечити виконання комплексу організаційно-технічних заходів, своєчасно ліквідувати наслідки можливого забруднення навколишнього середовища, виконати всі умови проекту.

  Замовник – Знам’янська сільська рада зобов'язується: в процесі експлуатації свердловини дотримуватися чинних норм, стандартів і правил щодо охорони навколишнього природного середовища, дотримуватися оптимального режиму водовідбору і регламентованих дозволом на спеціальне водокористування обсягів видобування підземної води, вести облік кількості води, що відкачується.

                                                                                                                    ТОВ «Будкомплекс-2002»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь