A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗНАМ'ЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область, Березівський район

Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, в зв'язку з коронавірусом COVID-19

Дата: 16.03.2020 16:18
Кількість переглядів: 1011

Фото без описуhttps://rada.info/upload/users_files/04378474/182133eda2ece6fdbb2233e42c86b190.pdf

 

УКРАЇНА

ЗНАМ’ЯНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ІВАНІВСЬКОГО РАЙОНУ, ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

16 березня 2020 року                                                                                       №18-ОД

                                                    Р о з п о р я д ж е н н я  

Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих на території Знам’янської сільської ради   Одеської області, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19  .    

Відповідно до статті 42 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 13 березня 2020 року №87/2020 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України» від 13 березня 2020 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», постанови  Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», розпорядження голови Одеської обласної державної адміністрації від  18 лютого 2020 року №97-/од-20202 «Про заходи щодо запобігання занесенню  і поширенню на  території Одеської області гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nСoV», з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію ,  спричинену коронавірусом COVID-19:

  1. 17 березня 2020 року з 00.00 тимчасово призупинити роботу таких об’єктів загального користування незалежно від форми підпорядкування з присутністю більше 10 осіб, розташованих у селах Знам’янської сільської ради, до особливого розпорядження сільського голови та скасування обмежувальних заходів:
  • будинків культури, клубів та інших культурних і розважальних заходів,
  • спортивних майданчиків та стадіонів,
  • торгівельних точок
  • усіх магазинів, крім продуктових та аптек,
  • закладів громадського харчування, серед іншого у готелях, барів, клубів, кафе, дискотек та інших закладів та установ(на розсуд та під особисту відповідальність керівника закладу).
  1. Попередити керівників закладів, установ, організацій незалежно від форм власності та підпорядкування, а також інших об’єктів підприємницької діяльності про персональну відповідальність за невиконання цього розпорядження згідно з чинним законодавством України.
  2. Скасувати до особистого розпорядження сільського голови проведення особистого прийому громадян в Знам’янській сільській раді.

Заяви та звернення приймаються виключно в електронній формі, за допомогою поштових засобів зв’язку, у телефонному режимі за телефонами: (254) 43131,431142 або на електронну пошту- krasnoznamenka2016@gmail.com.

  1. Доручити секретарю сільської ради забезпечити розпорядження на офіційному сайті сільської ради    
  2. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.  

 

 

 

Сільський голова                                                              Войников І.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь