A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЗНАМ'ЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область, Березівський район

Обговорення Стратегії розвитку Знам'янської громади

Дата: 30.08.2019 16:16
Кількість переглядів: 248

29 серпня 2019 року під час проведення чергової сесії Знам’янської сільської ради відбулося обговорення Стратегії розвитку громади, яка визначає алгоритм розвитку території на наступні 8 років – до 2027 року.

Відмінною рисою Стратегії є її орієнтація на формування реалістичного промислово-інвестиційного потенціалу громади, який стане платформою її подальшого конкурентоспроможного, самодостатнього, збалансованого розвитку і дозволить значно збільшити надходження не лише до місцевого бюджету, а й до бюджетів вищого рівня. Це, в свою чергу, допоможе вирішувати інфраструктурні та соціальні проблеми і Знам’янської громади, і  регіону.

Дана Стратегія розвитку Знам’янської громади є дійсною відповіддю на виклик часу і відповідає всім сучасним вимогам, орієнтуючись на напрями розвитку Одеського регіону. В її основу покладені «живі» матеріали, розрахунки, техніко-економічні обґрунтування, надані представниками потенційних інвесторів які вже висловили свої наміри співпрацювати із Знам’янською громадою в найближчі роки, опираючись на Стратегія розвитку

Розробниками Стратегії розвитку Знам’янської громади виступили експерти ТОВ «Центр стратегічного розвитку територій» за підтримкою експертів NGO «Centre of economic growth assistance to territories» (Канада).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь